sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tottikset

Tänään oli cittarilla holskutottikset. Romeon kanssa tein seuraamista, liikkeestä maahanmenoa, luoksetuloja ja paikallaoloa. Häiriökoirana toimi Ruka-holsku.

Seuraaminen näkyy aika hyvin alla olevasta videosta, eli mielestäni hyvin Romeomaista siltä osin, että paikka elää koko ajan. Maahanmenossa ennakoi nousussa, joten palkkasin maahan. Luoksetulossa piti ottaa pari askelta taaksepäin ja kehua, jotta tuli lisää kaivattua vauhtia.

Pysyi hyvin paikallaolossa välittämättä vähääkään Rukasta! JES! :) Katse seuraili levollisen oloisena minua. Jossain neljän minsan kohdalla Romeo kuitenkin kerran nousi, mutta ei ollut aikessa liikkua minnekään. Karjahdin ja palautin takaisin. Otin perään lyhyemmän ajan ja meni ihan ok. Kiitos Sinille ja Rukalle hyvästä "häiriköinnistä". ;)

Tässä videota (taas... taitaa tulla nyt kyllä joku enkka näissä videoiden laittamisessa tänne :D)Treenien jälkeen mentiin vielä koirien kanssa jäälle kun oli niin upea ilma. Täällä >> KUVIA

2 kommenttia:

  1. Kivat treenit, kiitos itsellenne! :) Miten noi youtube-videot saa näkymään ikkunana?

    VastaaPoista
  2. Jos teet videon youtubella, niin valitse videon alta upota-koodi ja kopioi se, (control C) ja lisää se tekstin sekaan (control V)

    VastaaPoista