perjantai 6. tammikuuta 2012

Vuoden ekat hakuilut

Tänään ajeltiin Laukaan suunnalle holskujen talvisiin hakutreeneihin. Lunta oli alueella aikas paljon ja lisää tulee koko ajan. Mukavaa kuitenkin oli, joten pieni epämukavuus ei haitannut tahtia...

Treenejä oli seuraamassa ja holskuja katsomassa Suonenjoelta tuleva holskun omistaja lapsensa kanssa. On aina ilo saada uusia maalimiehiä ja muutenkin uusia ihmisiä mukaan harrastamaan! Koirista mukana hakuilemassa olivat tänään Ruka, Pinu, Motti ja Romeo.

Treenien alkuun ihailtiin porukalla pikkuista Ruuti-holskua ja tehtiin pennulle makkararinkiä. "Isoveikka" Motti näytti kuinka vieraita oikein pusutellaan ja pian Ruutikin oli jo melkoisen reipas pentu. <3

Romeolle otettiin tänään kolme maalimiestä. Kaikki maalimiehet otettiin näköpaon avulla. Intoa oli taas paljon ja mikä mukavinta, Romeo keskittyminen keskilinjalla oli tänään erityisen hyvää. Koko ajan katse oli tiukasti metsään päin, pientä kuumumista ja vinkaisuja, mutta selvästi koira oli unohtanut kaiken muun ympärillä olevan. Romeon työskentely oli suoraviivaista ja jo pian lähdön jälkeen metsästä alkoi kuulua maalimiehen kehu ja pian Romeo tulikin wubba suussa pollean näköisenä takaisin keskilinjalle. Niin hyvä. :)

Eka maalimies oli vieläpä Romeolle tämä meidän ryhmän "vieras". Hyvin Romeo haki hänetkin, toimien samalla tavoin kun vähän tutummillakin maalimiehillä, joten selvästikään Romeolle ei ole enää merkitystä kuka sieltä metsästä oikein pitää löytää. Oikein tyytyväinen olen Romeon työskentelyyn. Pieni hakuilutauko on tehnyt vaan hyvää. Tästä on mukava jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti