lauantai 26. marraskuuta 2011

Tottistelua ja hakua

Tänään käytiin Muuramen Harjulla lenkillä kaikkien koirien kanssa ja sen jälkeen tottistelemassa Hiekkarinteen kentällä. Otin Romeon kanssa mm. seuraamista, luoksetuloja ja liikkeestä maahanmenoja ja kapulalla noutoa. Seuraaminen oli ihan kohtuullista. Tein lyhyttä matkaa ja intoa oli. Ei paha ollenkaan. Vähän malttamaton tuo kyllä on ja tavoitteli kovasti lelua ennen seuraamaan lähtöä, esittäen niitä niin tavanomaisia holskuhyppyjä... :P


Luoksetuloissa muutama hyvä sivulle tulo ja sitten muutama vähän huonompi. Olisi kannattanut jättää pariin hyvään, eikä hinkata enempää. Huonommissa paikalle jäädessä ennakoi ja nousi pari kertaa ja kerran lähti jo ennen käskyä... :/ Teinkin sitten muutamia pelkkiä paikallaoloja, koska viime aikoina on tehty paljon luoksetuloja, jotta ei ala ennakoimaan.. Vähän ärsyttävän huonosti kuulolla välillä ja selvästi persehtivällä tuulella ja se näkyi tässä. :/ Arghhh...

Liikkeestä maahanmenot sujuivat hyvin. Iloisella äänellä "maa" ja lentävällä lelulla palkkaus toimi nyt hyvin ja sujuu siis jälleen pienen tauon jälkeen.

Noutoa otin kapulan kanssa. Toi tosi hyvin ja innokkaasti. Luovutukset sujuivat käteen asti. Kehun samalla kun tulee, niin ei lähde kurvaamaan sivuun kapula suussa... palkkana lentävä pallo.

Haku
Otettiin alueella myös yksi maalimies. Ei nähnyt minne maalimies poistui. Tänään oli erityisen kova tuuli, joten Romeo ei saanut heti vainua, joten alku meni alueella pyörimiseksi. Hauska oli nähdä kuinka koiran käytös muuttui, kun sai ukosta vainun. Haki sitten tehokkaasti ja hyvin, tuulta hyödyntäen.

Treenien lopuksi leikittiin kaikkien koirien kanssa ja Romeo sai loikkia frisbeen perässä. Hauskaa oli. :P Alla vielä kuvalinkki loppuihin kuviin.

                                              >> TÄÄLLÄ LOPUT KUVAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti