lauantai 19. marraskuuta 2011

Jyväskylän näyttelyt väliin tänä vuonna - hakua ja esineitä

Metsään lähdettiin taas tänäänkin, vaikka "tarjolla" olisi ollut mm. iso Jyväskylän koiranäyttely lyhyen matkan päässä. ;) Vastaan nyt kaikille kyselijöille, eli en ole menossa Jyväskylän koiranäyttelyihin kumpanakaan päivänä. Näyttelykuvia ei siis täältä suunnasta ole luvassa tänä vuonna.

Jätin tietoisesti näyttelyt väliin niiden ruuhkaisuuden vuoksi. Kaksi eri näyttelyä kahden päivänä ajalla on aika iso juttu, huomioiden, että Jyväskylän näyttely on ollut aina yksi suurimmista Suomen koiranäyttelyistä ja hallit ovat aina olleet aika ruuhkaisia. Myyntikojuja on kuulemani mukaan vähennetty, mutta tuskin tuokaan kovin paljon lisää tilaa tuo. Parkkialueet ovat nyt myös remontin alla ja koko näyttelyalue kaikkinensa aika tukkoisan oloinen. Joten ei kiitos tänä vuonna. Katsotaan nyt ekaksi kuinka Jyväskylä hommastaan selviää. :) Keväällä me sitten jatketaan näyttelyitä.

Enkä usko, että Romeo pahaksi asiaa pisti, vaikka ei näyttelyyn päässytkään. ;) Romeolle tehtiin lenkin yhteydessä metsään esineruutu kolmella esineellä. Eka esine nousi hyvin ja päälle vielä suhteellisen nätti luovutus. Toinenkin esine löytyi suhteellisen nopeasti, vauhti oli vähän hitaampaa, mutta ajatus selvästi mukana hommassa. Oikein hyvä sekin! Kolmas esine tuotti enemmän töitä ja Romeo harhautui ruudun toiseen reunaan pyörimään ja haki laajasti koko alueelta. Meinasin jo ottaa takaisin, mutta Romeo halusi niin selvästi hakea ja yrittää, joten annoin tehdä töitä. Löytyikin sitten hienosti ja pääsin palkkaamaan.

Otettiin myös yksi maalimies. Ei nähnyt mihin suuntaan lähti. Suoraan lähti, löysi hyvin ja intoa oli. :) Huomenna mennään sitten holskuporukan kanssa hakuilemaan!

Kaupungilla käytiin lenkin jälkeen vielä shoppailemassa Romeon kanssa. Poitsu sai uudet lenkkivaljaat ja uuden wuban, oikein vinkuu ja kaikkea, kun on entisen wuban (-kin) saanut jo rikottua... Kyllä nyt taas pojan kelpaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti