lauantai 22. lokakuuta 2011

Ukkoja ja esineitä

Koirien kanssa metsään... sateesta huolimatta. Mukavaa. :) Tehtiin vajaan seitsemän kilometrin lenkki ja suurimman osan lenkistä koirat saivat olla vapaana. Lenkkiin mahtui ukkojen etsintää sekä kolmella esineellä esineruutu ja muutamia luoksetulojen vahvistuksia.

Esineet
Kaikki esineet nousivat hyvin. Romeo irtosi aina ruudun yläreunaan asti vaivattomasti ja teki töitä tehokkaasti. Kaikki esineet löytyivät nopeasti ja R toi ne. Luovutuksissa on vielä paljon toivomisen varaa. Esineet, joista ei tykkää (lompakko, avaimet, metalliesineet...) luovuttaa hyvin. Puisia ja pehmoisia esineitä mälvää ja viskoo tuodessa, eikä edes niin mielellään antaisi  heti pois. Ärsyttävää, enkä tiedä miten tuon tavan saa kitkettyä pois. Oon kieltänyt ja tehnyt "vaihtarit" parempaan, mutta silti... Vai olisko vaan parempi etsiä ja käyttää noita sen inhoamia esineitä... ?

Haku
Ukko meni vähintään sen 50 metriä syvälle metsään. Pidin Romeota niin, ettei se nähnyt mihin päin ukko lähti. Ai kun olikin valtvan innoissaan odotellessa. :) Yritin saada odotellessa vähän haukkua Romeosta irti, mutta tänään ei Romeota haukuttanut, vähän vinkumista vaan. Haukkuminen on nyt "työn alla", koska se tulee olemaan Romeon ilmaisumuoto haussa. Tarkoitus on kokeilla umpipiilolla tuota, josko haukku alkaisi irtoamaan kun mamma pysyy piilossa löytämisestä huolimatta.

Romeo lähti sitten tooosi lujaa ja juoksi suoraan piilolle. Näitä tehtiin muutama harjoitus. Mukavaa oli. Mainittakoon, että ihan yhtä hyvää hakua teki myös Moore. <3

Otin muutamia luoksetuloja. Romeo tuli hyvin sivulle takapää vinhasti pyörähtäen, (vau kun tuo takapää kehittyykin huimaa vauhtia), välillä jäi vähän vinoon, mutta pienellä korjaamisella löytyi oikea paikka.

Huomenna mennäänkin sitten holskuporukan kanssa hakuilemaan. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti