torstai 8. syyskuuta 2011

Tottista

Mooren ollessa trimmissä, kävin Romeon kanssa tottistelemassa Muuramessa. Tehtiin lyhyet, mutta tehokkaat treenit vesisateesta huolimatta.

Liike lähti aina perusasennosta ja palkkana namin sijaan narupallo. Romeo tuli hyvin sivulle myös liikkeestä, vaikka edelleen takapään käyttö on aika kömpelöä. Seuraaminen oli tiivistä ja kontakti enimmän aikaa tosi hyvä. Lyhyttä seuraamista ja palkka. Mukavaa oli nähdä, että Romeo oli niin innoissaan seuraamista tehdessä...

Paikallaolo sujui hyvin ja luotan siihen nyt jo itsekin, että se pysyy. Kävelin kentän toiseen päähän, jonne jätin pallon eteenlähetystä varten, sekä tein myös yhden pidemmän luoksetulon. Luoksetulossa Romeo tuli vähän vinosti eteen. Sivulle kiepautus takakautta sujui hyvin ja sopii isolle Romeolle paremmin kuin edestä sivulle tulo. Tätä ollaan treenattu vähemmän, mutta tähän tapaan me tullaan nyt siirtymään, koska se on vaan paljon paremman näköistä Romeolle kuin edestä sivulle tulo.

Liikkeestä maahanmeno sujui ihan liian hitaasti ja Romeo otti vielä muutamia askeleita ennen maahanmenoa, joten otin käsiavulla vähän vauhtia mukaan. Kyllä se siitä tämänkin lähtee sujumaan, kun palautellaan tämä taas kunnolla mieleen.

Liikkeestä seisominen sujui hyvin. Odota-käsky on kuitenkin oltava tosi napakka ODO-ta, jotta Romeo pysähtyy varmasti. Käsky ei saa venyä yhtään.

Leikittiin välillä ukko-leikkiä Laurin kanssa, koska alueella oli monta hyvää piilopaikkaa. Taitavasti ja innolla Romeo haki. =)

Lopuksi ajelin vielä vanhempieni luo ja käytin Romeon juoksemassa pellolla, jossa sai juosta vielä "löysät" pois. Mukavan väsy koira hyppäsi sitten peräkonttiin, kun lähdettiin hakemaan Moorea. =)

Mejäkokeita tulossa...   

Viikonloppuna onkin sitten vielä mejäkoe. Saatiin peruutuspaikka kokeeseen, joten kai sitä täytyy vielä yrittää jaksaa, vaikka tässä vaiheessa kautta alkaa olla jo vähän väsynyt mejään. Vielä kaksi mejäkoetta ja sitten verivermeet pakataan Romeon osalta kaappiin tältä kaudelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti