keskiviikko 18. elokuuta 2010

Hyppyjä ja keppejä


Tänään oltiin henga-agissa. Esteinä tänään oli okseri, putki ja kepit. :) 

Okseri mentiin samalla tavalla kuin mitä hyppykoulutuksessa opeteltiin. Targetti esteen taakse ja heti kun Romeo otti katsekontaktin esteeseen/targettiin, "Hyppy"-käskyllä annoin mennä. Romeon kanssa tuijotettiin aluksi toisiamme aika pitkään silmiin kunnes kouluttaja vinkkasi katsomaan eteen päin, jolloin Romeokin siirsi katseen eteen ja pääsin lähettämään. Ihan kivaa menoa. :) 

Putki oli ensimmäistä kertaa tänään pitkänä. Ihan alkuun Romeo vähän arasteli putkeen menemistä käsiavulla ja kehotuksella. Jätin Romeon kouluttajalle ja menin putken toiseen päähän, josta kutsuin Romeota ja se sujahtikin pienen epäröinnin jälkeen putkeen ja vauhdilla siitä läpi. Toinen kerta meni jo paremmin ja lopuksi tehtiin putkeen pieni mutkakin, mikä ei haitannut Romeota yhtään kun homma oli sille selvä. :)

Kepit Romeo pujotteli tänään ensimmäistä kertaa ja oikein hienosti menikin. Targetti odotteli keppien päässä. Itsellä oli alkuun vähän mietittävää, että missä kohtaa ja millä puolella keppejä oman käden tulee olla koiraa ohjatessa. Otettiin ohjausta kummaltakin puolelta keppejä. 

Mukavat treenit jälleen ja Romeo oli kentällä oikein hienosti. Keppejä tehdessä, vieressä oli mm. dogo argentino, jota Romeo ei tuntunut oikein huomaavankaan. Romeo keskittyy aina vaan yhä paremmin yhdessä tekemiseen, eikä ota enää juurikaan häirötä ympärillä olevista toisista koirista. Edistyy tässä (-kin!) asiassa hurjaa vauhtia. On se muru...  :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti