tiistai 15. kesäkuuta 2010

Murtuma

Murtunut sormi haittaa nyt Romeon treenaamista valitettavan paljon ja treenejä on pitänyt jättää välistä tai siirtää myöhemmäksi. Patukkaleikit eivät nyt onnistu ja ne ovat olleet Romeolle aina ruokaa parempi palkka. :(

Arkena harjoitellaan sitten niitä kohtaamisia ja ne sujuvat huonommin kuin aiemmin, johtuen tästä sormen murtumistapauksesta sattuneesta välikohtauksesta. Toivoa kuitenkin on jo näkyvissä ja olemalla riittävän tiukka ja itse rauhallinen, niin parempaan päin mennään koko ajan. Selvästi Romeo alkaa päästä tapauksen yli, eikä aloita enää niin aikaisin hirveitä kierroksia lähestyvästä koirasta.

Hihnassa ei vedetä ja varsinkin aamulenkit sujuvat erittäin kauniisti ja vetämättä. Terriereiden ollessa mukana Romeo on niin innoissaan, että hihnassa vetämisestä täytyy aika ajoin muistutella napakalla hihnan nyppäsyllä, mutta muistuttelemisen jälkeen menee taas jonkin aikaa nätisti...

Jotakin pientä treeniä ollaan tehty päivittäin ja ilon aihe on nyt paikkamakuu, joka sujuu oikein hienosti jo pidemmänkin aikaa.

Luoksetulot ovat varmoja myös silloin, jos eteen ilmestyy yllättäin vieras koira. Kuulun niihin ihmisiin joiden mielestä se on koiran ehdottomasti tärkein taito ja sitä vahvistetaan aina lenkillä niin, että välillä luoksetulon palkkana on raisu patukkaleikki, toisinaan taas whiskasta, frolickia ym.

Mejään syyhy Romeon osalta olisi jo kova, mutta kokeet tänä kesänä ovat olleet valitettavan täysiä ja paikkoja ei ole ollut. Onneksi vielä on kesää jäljellä ja muutama kerhon koirista siirtyikin juuri voittajaluokkaan joten luulen, että avoluokkaan tulee enemmän tilaa jatkossa. Tuo mejä on ehdottomasti Romeon laji ja viime viikonlopun Toivakan kokeessa, Romeo olisi kovin mielellään lähtenyt hommiin, eikä jäänyt "kisamaskotin" rooliin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti