perjantai 12. helmikuuta 2010

Vetokoira?

Työkoira

Hollanninpaimenkoiraahan on käytetty Hollannissa mm. vetämään kärryjä, joten koira soveltuu hyvin myös vetohommiin. Tulevaisuuden haavehan olisi, että talvella pitkillä lenkillä Romeo vetäisi huonojalkaista Nonoa tarvittaessa pulkassa tai reessä... Jos Nono ei jaksa kävellä, se voisi ottaa välillä kyytiä holskulta mukavasti lampaantaljan päällä... :) No joo. Oikeesti Nono tuskin suostuisi Romeon kyytiin mutta ajatus on vaan jotenkin niin mukava. =) Romeolle on kuitenkin tarkoitus hankkia vetovaljaat ja jonkinlainen pulkka ja kokeilla hommaa vielä mahdollisesti jo tänä talvena. Täytyy käydä katsomassa ensin Jyväskylän eläintarvikeliikkeet josko sieltä löytyisi sopivat vehkeet harrastukseen. Kickspark vaikuttaisi myös aika mielenkiintoiselta kapistukselta, tosin jarruttomuus vähän epäilyttää tuossa laitteessa. Romeon tuntien meno voisi olla aika huisaa. :) Katsotaan.

Valjaat ja reki tuolleko...?! ;)

1 kommentti:

  1. Kicksparkissa ei oikeastaan se jarruttomuus ainakaan allekirjoittanutta haitannut lainkaan, jalalla saa tarvittaessa jarrutettua. Ja jos näyttää että mennään nurin niin kyydistä voi vain hypähtää pois. On se ihan eri kaliiberia kuin jonkun pyörän kanssa ajeleminen kuitenkin, maavaraa kun ei ole. Ja kesällä sitten kickbike.
    Eli ei pelkoa, kokeilemaan vaan!

    Meitäkin kiinnostaisi tuo pulkan hankinta, on ollut ostoslistalla jo pitkään. Voisi jätkä sitten vetää omat ruoat kotiin kaupasta.

    VastaaPoista