maanantai 9. lokakuuta 2017

Jatin lokakuun kisat

Jatin lokakuun kisojen piti olla tavallaan Myyn vikat agilitykisat. Ei voi jatkaa lajia jos ei vaan huvita/jaksa/ehdi treenata ja ja, mutta... en tiiä, kun kisaaminen taas tuntui niin hyvältä! Ekat radat olivat tällä treenimäärällä odotetusti aika takkuisia. Tuntui jotenkin tosi epäreilulta heittää koira radalle noin vähällä treenillä, mutta hyvin Myy homman hoiti. Sillä näytti olevan oikeinkin mukavaa. 💝

Tuomarina kaikilla radoilla oli Jari Tienhaara. Radat olivat haastavia, mutta kuitenkin tosi kivoja. Takaakiertoja oli radoilla paljon. Myy ei irronnut (tai irtosi liikaa) ja oma liike vei sen aika usein putkien vääriin päihin. Paljon oli kuitenkin myös hyvää; kontaktit olivat nopeat!, takaakierrot toimivat joka kerta, hyvät kepit, rimoja tuli alas neljältä radalta vaan yksi... Oma liikkuminen tuntui rata radalta paremmalta ja jotenkin oli vaan niin siistii ja mä nautin. Ei lopeteta, vaan tehdään just sillai mikä tuntuu hyvältä.



Päivän saldona kolme hylkyrataa ja yksi yliaikanolla, 2,21 sekuntia... Sijoitus 3/29. joten päästiin podiumillekin pitkästä aikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti