sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevät!


Aurinko paistaa ja lenkkisäät ovat olleet koko viikonlopun mitä mainioimmat! Järkkärikin on päässyt mukaan lenkeille. Lauantaina ja sunnuntaina käytiin lauman kanssa hankikannolla metsässä ja olihan vaan kivaa! Kyllä nuo koiratkin niin selvästi nauttivat kevään tulosta; lisääntyneestä valosta ja luonnon heräämisestä. 

Kuvia katsoessa huomaa, että kuvat pitäisi aina ottaa siinä vaiheessa kun koirat eivät ole vielä leikkineet keskenään... On sen verran ryvettynyttä (kuolaista) sakkia kuvissa. Kuolasta ja pakkasesta tulee muuten varsin komea kuuraparta. Romeo ei ole koskaan tykännyt olla kameran edessä. Sen ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sen mielestä kameran voisi hyvin työntää sinne minne päivä ei paista.... : D 


***
Viikolla on vähän reenattukin, joten tässä jonkinlainen yhteenveto viikon varrelta. Maanantaina oli agit. 

Talven viimeisiä hiihtolenkkejä
Myy teki lämppärilenkin H:n kanssa jolkutellen suksien edellä nelisen kilsaa. Lumi alkaa olla jo sulanut jään päältä, joten jääkelit ovat tältä talvelta menneet. Myy on nauttinut kovasti saadessaan juosta sydämensä kyllyydestä.

Koko aikaa ei juosta... t. Myy
Agissa reenattiin ennakoivaa valssia, linjausta, peruspyöritystä, sylkkäriä, takaakiertoja ja viski/päällejuoksuja.  Ennakoivia valsseja jauhettiin molemmin puolin. Oman sijoittuminen ja valssin oikea-aikaisuus alkoi sujua. Koutsi viimeistään huusi milloin jarruttaa jos meinasi saatella koiraa liikaa... Linjaus 1-2 esteen välille oli ihan toimiva ratkaisu, eikä kukaan ryhmämme koirista mennyt putken väärään päähän. Nelosesteen tein Myyn kanssa niistona ja siitä persjätölle putkeen. Tähän sopi myös hyvin myös peruspyöritys varsinkin pienemmille koirille. Pöytää ei olla tehty aikoihin ja ihan hyvä sekin, että oli taas osana rataa. Myyn hypätessä pöydälle, annoin istu-käskyn. Hyvin pysyi ja sain ottaa rauhassa etumatkaa muurin taakse. Muutama hämy-estekin oli radalla houkuttimena. Numeroita ei siis radalla käytetä ja rata opetellaan ohjauskuvioiden mukaan. Harjoitellaan samalla radan lukutaitoa. Koutsi on reenejen suhteen mukavan perusteellinen ja hyvällä tavalla vaativa. Tykkään ihan tosi paljon M:n opetustyylistä.


***
Tänään oli hallitottikset. Myyn kanssa seuraamista, hyppyä, jäävejä ja kaksi kertaa paikkamakuu. Eka paikkis toisen koiran tehdessä ja toinen koiraporukassa. Molemmat makuut hyvät. Jääveissä arvottiin istumista ja seisomista, maahanmeno hyvä... Hyppyä vasta ekaa kertaa, mutta helpon oloisesti Myy asian oppi. Hyppäsi hyvin apparin palkatessa hypyn toisella puolella. Sai hakea myös palloa maasta ja tuoda hypyllä yli. Tässäkään ei ongelmaa. Seuraamista on nyt tehty näin:Vielä on varsinkin alkuun vähän hakemista, että missä palkka. Seuraaminen tuntuu kuitenkin näin paremmalta kuin, että palkka on taskussa tai kainalossa.

***

On taas se aika vuodesta kun seireenit kutsuvat Romeota ja olisi koko ajan asiaa ulos... Ruoka ei maistu ja levottomuus vaivaa. Onneksi talossa ei ole kuin yksi tuommoinen uros. Moore ei innostu muutoin kuin lenkillä ollessaan. Sisällä se osaa onneksi ottaa lunkisti, eikä nartut sen päätä ole koskaan edes sekoittaneet. Kolmas taas lussuttaa villasukkaa ymmärtämättä mistään mitään ja hyvä niin. Olen kyllä niin iloinen, että Myy on narttu ja steriloitu. On taas se hetki, jolloin sitä todella osaa arvostaa. Nostan kyllä itselleni näin jälkikäteen hattua siitä, että olen uskaltautunut Romeon kanssa tokokokeeseen (ykköstuloskin!) ja agikisaan sen ollessa juuri samanlainen sekopää kuin mitä se tällä hetkellä on. : p Vieläkö joku muistaa >> tämän tekstin? 

Iltatoimet molemmilla käynnissä - pääsenkö ulos? ja unisukan lussutusta. 

Tässä vielä joitakin kuvia viikonlopulta.

Päälikkö ja gorillat... 


tappijalkakin sai nauttia uppoamatta hankeen :)

Myy 2-vuotta 
Meillä kaikilla oli nii-in muuu... : p


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti