torstai 31. heinäkuuta 2014

Romeon paluu kesätauolta ja potilas

Tänään oli raitakoiran vuoro päästä agiliitelemään pitkäksi venähtäneen kesätauon jälkeen. Kuuma oli tänäänkin, vaikka toisaalta "vaivaiset" +22 hallissa tuntui näiden helteiden jälkeen jopa aika viileältä... Odotettua Jyväskylään lupailtua hirmumyrskyä ei sitten tullutkaan. Piti miettiä, uskaltaako lähteä hallille ollenkaan kun luvattiin kaatuvia puita ja golf-pallon kokoisia rakeita... 

Tällä kertaa agissa teemana oli rengas- ja keppisulkeiset ja tehtiin kahta pientä "rataa".


Alkulämmittelynä (lenkin lisäksi) Romeolla oli ennen omaa suoritusvuoroa wubba-leikki, joka toimi. Leikittiin sen verran kauan, että vähän jännäsin lässähtääkö koira jo ennen omaa suoritusvuoroaan, mutta mitä vielä! Kovasti koitti wubbaa tavoitella vielä radalle mennessäkin ja tunnetila oli kyllä melko hyvä. Tauko oli selvästi tehnyt Romeolle hyvää!

Vasemman puoleinen "rata" Romeolta hienosti - omat käskyt myöhässä, joka aiheutti Romeolla pientä törmäilyä renkaalla... muuten kuitenkin kivaa tekemistä, josta itsellekin varsin hyvä fiilis! Tiedä sitten vaikuttiko omakin hyvä fiilis toiseen rataan, koska sekin meni selkeästi paljon odotettua paremmin! Jo ennalta kun tiesin, että keppejen hinkkaaminen ei ole ollenkaan Romeon mieleen, mutta Tiina korosti vaan sitä omaa hyvää asennetta... Rata tehtiin kahteen kertaan, eli keppejä Romeo meni kuudesti ja vielä viimeisetkin kepit teki hyvällä draivilla ja keskittyneesti! Kepeille ohjaamisessa oma sijoittuminen korostui, jotta haki hyvin ekan välin. Myöskään Romeota ei kannata antaa hypätä yhtään liian pitkälle hypyn (16, 18 ) jälkeen vaan ohjata/vetää se suoraan kepeille. Onnistuin noissa muutamissa jutuissa mielestäni kohtuu hyvin ja koirahan myös kulki hyvin.

Huomenna on uuden jakson hakupäivä. Romeolle en enää tulevaksi kaudeksi ryhmäpaikkaa hae, mutta itsenäinen treenaaminen ja kisaaminen Romeon kanssa jatkuu kyllä. Myyn kanssa tarkoitus on jatkaa ohjatussa ryhmässä.

Ja mitä pikku potilaaseen tulee, niin Myy voi vallan erinomaisesti! Haava on siisti ja paranee hyvää vauhtia. Vaikea edes kuvitella, että Myy on leikattu eilen, koska on ainakin omasta mielestään jo ihan entisellään! Päässä pidettävä törppö ärsyttää sitä kovasti, muuten kaikki on kunnossa. :) Myy on jo tänään lenkkeillyt hihnassa. Se ei ole yhtään kipeän oloinen ja oli jo kovasti sitä mieltä, että sekin lähtee tänään jo treenaamaan... Hannu vei sen kävelylenkille, jotta päästiin Romeon kanssa rauhassa lähtemään. :) Vaikeinta on saada se pysymään rauhallisena, koska intoa olisi jo tehdä vaikka mitä. Voi mun törppöpäätä, mutta ihana nähdä ettei se ole kipeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti