sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Syypää (-t) mun hymyyn...

Hakutreenit jäivät tältä päivältä, mutta molemmat paimenet pääsivät tekemään tottista ja tokoa.

Romeon kanssa harjoiteltiin avon liikkeitä. Eiväthän ne vielä valmiita ole, mutta Romeo edistyy kyllä hyvin... Parasta on tuo, ettei Romeo ihan laamalta näytä ja se todella tykkää tehdä nykyisin tokoa!. : )

RomeoMyy teki kanssa perusjuttuja omalla topakalla tyylillään. :) Videointi on kyllä raaka tapa oppia virheistään. Palkkaan mm. vinosta maahanmenosta, käsi on monessa kohtaa ihan liikaa edessä ja liian alhaalla, leikissä voisin antaa koiran voittaa aiemmin jne. Virheitä on vaikka kuinka omaan silmään, mutta tietääpä ainakin mihin pitää kiinnittää huomiota! ;)

Myy
2 kommenttia:

  1. Hyvä Romeo ja Myy! Tuossa videolla näkyi vain yksi toisto luoksetulon stoppia, joten en tiiä, miten yleensä treenaatte, mutta kannattaa miusta yleensä ottaa niin, että stopin jälkeen palkka lentään koiran taakse/apuohjaaja palkkaa koiran koiran taakse/palkka on jätetty koiran taakse alussa, koska silloin vahvistetaan sitä pysähtymistä: kannattaa pysähtyä nopeasti, sillä palkka on siellä suunnassa.

    VastaaPoista
  2. Joo, tuossa on kuvattuna kokonainen liike, mutta treenataan siis niin, että lihapulla/pallo lentää stopista koiran taakse ja saa napata koppeja. Lelua en jätä maahan, koska kuolleeseen leluun Romeo ei koske, se tykkää saalistaa.

    VastaaPoista