sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uusi jakso alkoi...

... ja tänään ekoissa möllitreeneissä, jotka ovat nyt siis sunnuntaisin. Sunnuntai on kyllä hieman huono treenipäivä, kun koko viikonloppu ollaan lenkkeity ja ulkoiltu. Täytyy yrittää ottaa sunnuntai päivä mahdollisimman rauhallisesti, mutta kuten tänään, jolloin aurinko paistoi ja sää oli mitä mainioin ulkoiluun, ei sitä viitsinyt sisällekään jäädä möllöttämään. Illalla ei sitten enää välttämättä tarvitsisi sen kummempaa koiran aktivointia, jos vertaa siihen, että aiemmin treenit ovat olleet arki-iltana ja koira on koko päivän levännyt. Muttta ei voi mitään... näillä nyt mennään.

Kurssi alkoi niin, että ensin jokainen kurssilainen kertoi kouluttajalle omia agitaustoja ja toiveita tulevalle jaksolle. Sitten treenattiin eri valsseja kolmella eri pisteellä. Tosin viimeiselle pisteelle ei enää ehditty ajan loppumisen takia...

Uusi kouluttaja, uusi tyyli, joten tarvii taas vähän aikaa sopeutua.

Puolivalssit menivät hienosti välistävetojen kanssa, eikä ongelmaa ollut oikeastaan muussa kuin siinä, että Romeo oli selvästi sitä mieltä, että pari estettä kerrallaan tekeminen ja niillä useammat toistot olivat siitä äärimmäisen tylsiä. Heti se syttyi, kun hetken luuli pääsevänsä tekemään rataa, mutta kun sitten taas hinkattiinkin samaa, näki selvästi, ettei sitä innostanut...  Se kun tykkäisi vaan luukuttaa radalla. No, tekniikka täytyy kuitenkin osata ja ohjauksia harjoitella, joten ei voi Romeo mitään. :) Oma tavoitteeni kaudelle on mm. koiran mahdollisimman hyvä hallinta radalla. Sooloilua ei suvaita yhtään ja olen päättänyt olla sille entistä tiukempi näissä tilanteissa.

******
Lämmitellessä otin vähän tokoa viereisellä kentällä. Tokoeste hyvin, eikä nyt epävarmuutta siinä ollut. Palkkasin esteen taakse, jossa seisoa pönötti. Seuraamista ihan lyhyesti. Ei ollut ihan parasta Romeota, joten lähinnä perusasennosta palkka ja vähän vaan kontaktitreeniä, jotta fiilis olisi mahdollisimman hyvä. Eipä muuta sitten tokon puolella hommailtukaan.

******
Hienoja uutisia tulee koko ajan Romeon molemmista pennuista!

Rauha ja Wellus molemmat tehtailevat hienoja näyttelytuloksia maailmalla. Wellus Hollannissa ja Rauha oli viikonloppuna lauantaina Liettuan Juniorivoittaja ja ROP ja tänäänkin Rauha, Katian lyhyessä viestissä kuuleman mukaan "voitti taas kaikki". : - D

Onnea Katia ja ihana Rauha sekä Tamar ja komea Wellus!! 

Alakuvassa Wellus kehässä

Kuva Tamar Wibier

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti