lauantai 22. syyskuuta 2012

Viikko aikaa...

Viime yönä Romeo tahtoi muutaman kerran ulos ja maha oli vielä sekaisin. Tämä päivä mennään paastolla ja levolla ja katsellaan mikä huomenna on tilanne. Jospa alkaisi pian helpottamaan.

Aamulla tehtiin pieni pisulenkki ja Romeo tuntui kuitenkin onneksi omalta virkeältä itseltään, joten uskaltauduin vetämään tokotreenit, kun aikaa kokeeseen on enää vaan viikko.

Tältä näytti tekeminen tänään. Liikkeestä seisomisessa oma ääni on älyttömän käskevä ja kova, joten tuohon tulisi kiinnittää huomiota... Tokoeste on ihan vaiheessa vielä, mutta onhan tässä vielä aikaa. :D

5 kommenttia:

 1. Elä ressaa, kyllä se osaa :)

  Mutta älä nyt hitossa treenaa koko liikkeitä! Se on kauhean tylsää. Kyllä se ihan oikeesti osaa ne, nyt panostat vaan osiin ja hauskuuteen. Jääviä nameja/palloa heitellen eli palkka heti oikeesta asennosta, seuruussa palkka heti liikkeelle lähdöstä, luoksetulossa palkka heti kun oot poistunut askelen tai heti kun oot kutsunut ja koira lähtee tulemaan jne jne jne. Sä aina valitat että koiran vire ei oikein kestä ja että siitä toko on tylsää. Musta tuntuu että teette tosi paljon kokonaisia liikkeitä ja se ON tylsää! Ehkä oon väärässä, en tiiä, mutta tällanen vinkki nyt kuitenkin. Ennen koetta varsinkin on tosi huono idea hinkata kokonaisia liikkeitä.

  VastaaPoista
 2. Muistatko, kun sillon H. Helmisen tokossa oli puhetta, että voin joskus pitää teille tokot jos kelpaa mun kuppanen osaaminen? :D Pidetäänkö? Kangasniemellä ollaan usein nähty Sinin ja Rukan kanssa eri treenien merkeissä, kun se on tossa puolimatkassa. Joku kerta siellä?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Laura vinkeistä ja mielellään ottaisin "sun kuppasta" :D opetusta vastaan ja Kangasniemi voisi olla ihan hyvä paikkana.

  Tarkoitus oli nyt vetää kaikki liikkeet läpi kun viime viikolla ne jäi tekemättä kun koira oli niin vaisu. Tanja tai Anna holskutreeneissä neuvoikin, että ei missään tapauksessa enää viime hetkellä kokonaisia liikkeitä vaan paljon palkkaa just noin kun kerroit, joten nyt ei enää kokonaisia liikkeitä ennen koetta...

  VastaaPoista
 4. Mä oon niin odottanut että joku (pk-)holskuihminen analysoi mulle vähän Sientä, joten eiköhän sovita tokopäivä! Joku sunnuntai. Onko teillä vielä menoja tänä syksynä?

  VastaaPoista
 5. Meillä ei ole menoja ensi viikonlopun jälkeen, ellei sitten innostuta menemään mökille. Mutta syksyllä on kyllä aikaa. :)

  VastaaPoista