maanantai 11. kesäkuuta 2012

Omatoimitreenit hallilla

Tänään ei ollut ohjattuja maanantaisia agitreenejä. Lähestyvä viikonlopun SM-agi teettää töitä kouluttajille. Eilen olisi ollut tämän päivän korvaavat ohjatut treenit, mutta näyttelyn takia ne jäi meiltä väliin.

Muutaman ryhmäläisen kanssa käytiin tänään hallilla treenaamassa omalla vuorollamme. Harjoittelin keppejä, takaakiertoa ja tehtiin alla olevaa rataa.

Rata oli ihan hauska ja juostakin sai toisen putken jälkeen, jotta kerkesi valssata ja ottaa koiran vitosesteelle. Tässä auttoi selvästi se, ettei mennyt liian syvälle kolmosesteelle. Hyvin Romeo osasi hakeutua putkeen kolmannen esteen jälkeen... putki on sille niin mieleinen este, että se löytyy aina.

Kepit sujuivat tänään ilman yhtään pomppua! :) Yksi ohjureista otettiin pois, mutta tämä ei haitannut. :) Vauhti ei päätä huimaa kepeillä, mutta hyvin Romeo keskittyi tekemään oikein.

Takaakierrot sujuivat kohtuu mukavasti, vaikka häiriötäkin saatiin, kun Naava-snautseri ja Kiusa-kelpie tekivät samaan aikaan luoksetuloja aidan takana. Selvästi taka-käsky alkaa olla Romeolla hanskassa.


SM-agi & Mejäkoe?

Ensi viikonloppuna on sitten SM-agit, jotka seuramme järjestää ja jokainen seuralainen myös työskentelee tapahtumassa. Olen lauataina töissä aamuvuoron (6- n. 13) ja tämän jälkeen mennään tarvittaessa tekemään Uuraisten mejäkokeeseen koejälkiä... tietysti vaan siinä tapauksessa, että päästään kokeeseen.

Sunnuntai-iltana ei tarvitse unta odotella jos viikonloppuun sisältyy SM-agit ja mejäkoe... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti