maanantai 4. kesäkuuta 2012

Hyvä mieli ja taitava koira..:)

Tänään oli Jatin agitreenit. Ohjaaja oli tehnyt meille alla olevan radan ja itsenäisesti harjoittelimme mm. keppejä ja muurin kanssa takaakiertoa.  

Muoks! Radassa yksi virhe.. Aitoja kolme (ei neljää) rivissä. 


Rataan tutustumisen aikana olin varma, että takaakierrot eivät tule meiltä onnistumaan sen paremmin kuin välistävetokaan ennen putkea. Toisin kuitenkin kävi. Romeo meni radan pari kertaa täysin virheittä ja oma ohjaaminenkin oli ihan kohtuullista. :) Koira sai kiitosta vauhdista ja omakin tekeminen tuntui mukavalta tänään. Juosta sai, mutta sehän oli vaan hauskaa ja Romeo tykkäsi kun sai mennä lujaa! Hyvin oli poika kuulolla koko radan ajan ja välistävedoissa tai takaakierroissa ei ollut mitään ongelmaa... viidennen ja kuudennen esteen välissä oli tarkoitus tehdä linjaus, jos sinne asti kerkesi ennen koiraa. Tässä olin kyllä auttamattomasti myöhässä, mutta välistäveto sujui kuitenkin...

Kepit sujuivat tänään. :) Joka toinen kerta kepit menevät oikein mallikkaasti ja joka toinen kerta tyyppi pomppii ohjureiden yli. :O Mitä tästä pitäisi sitten ajatella? No, hitsin hyvä mieli jäi tältä päivältä, eikä jääty hinkkaamaan parin onnistuneen suoritusten jälkeen. Kyllä se nää osaa ja tekee, kun saan sen tekemään..

Muurin kanssa takaakierto oli alkuun vähän haastavaa. Romeo pyrki päättäväisesti menemään muurin etupuolelta, vaikka kuinka yritin vartalolla ja kädellä ohjata sitä muurin taakse... Muutaman räpellyksen jälkeen homma alkoi kuitenkin sujua ja Romeo tajusi mitä se taka-sana oikeen tarkoitti. Sitten meni hienosti molemmilta puolilta.

Päivän sana oli ehdottomasti iloinen tekeminen ja Romeon reipas kannustaminen. Annoin Romeolle palautetta enemmän kuin ennen ja pidin myös vietin mahdollisimman korkealla koko ajan. Silloin kun ei tehty, Romeo sai olla kentän reunalla häkissä, jossa selvästi osaa rentotua paremmin kuin kentän laidalla ollessaan.

Jotenkin on sellainen olo tämän päivän treenien jälkeen, että pikku hiljaa se punainen lanka on löytymässä ja alan saada suhteellisen helposti Romeon haluamaani ja hyvään toimivaan viettitilaan. Oikeastaan vasta nyt voidaan alkaa kunnolla nauttia tekemästämme yhdessä. Hirmu hyvä fiilis tästä tunteesta ja muutenkin näiden treenien jälkeen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti