maanantai 2. huhtikuuta 2012

Jatin treenit

Tänään oli Jatin treenit ja koutsina toimi Tanja. Ihan ekaksi on sanottava, että Romeo oli tänään kyllä ihan huippu! Teki koko treenien ajan hyvin innokkaasti ja keskittyi hienosti kuunnellen ohjausta. :) Jäi kyllä niii-in hyvä mieli treenien jälkeen. :) Mitä enemmän painetta Romeolla on, esim. toisista koirista (uroksista) sen ympärillä, sen paremmin se tsemppaa ja keskittyy... :o

Harjoittelimme sarjaestettä kolmella aitaparilla. Keppejä tehtiin eri kulmista verkkojen ja ohjureiden kanssa, sekä harjoittelimme ohjauksista linjauksia molemmilta puolilta. Tein myös muutamia A-esteen alastulokontaktiharjoituksia. 

Keppejä tehtiin verkkojen ja ohjureiden kanssa. Kesäkuuhun mennessä on tavoite, että verkkoja ei ole käytössä kenelläkään, joten siihen malliin näitä treenataan. Romeo meni kepit hyvin ja rytmikkäästi pujotellen verkkojen avulla. Tanja sanoi, että Romeo tekee hyvin vietikkäästi, eikä ihme kun wubba odotti keppejen päässä. Voisin kuulema alkaa pikku hiljaa ottamaan myös niin, että ensin aita ja siitä lähetys kepeille.

Keppejä harjoiteltiin myös kahtena erillisinä keppipareina. Toisissa keppipareissa oli ohjurit ja toisessa verkot. Lähetin Romeota eri kulmista kepeille, joissa oli ohjurit. Romeo hakeutui joka kerta hyvin keppejen alkuun. Ohjureista hyppäsi alkuun muutaman kerran yli, kunnes tajusi pienellä ohjeistuksella, miten nämä mennään ja muisti sitten pujotella. Tanja sanoi, että apuohjaaja voi jarrutella hihnalla, jos alkaa tätä pomppimista vielä jatkossa tehdä, jotta koira tajuaa, että mukavampi on kuitenkin pujotella.

Sarjaeste sujui hyvin. Tuli vauhdilla aitojen yli ja oli innoissaan. :)

Harjoittelimme linjauksia molermmilta puolilta ja ne sujuviat hyvin. Alla töherrys siitä itselle muistiinpanona.


A-esteen alastulokontaktit sujuivat hyvin ja hyvin Romeo muisti hyvin stopata alastullessa ja odottaa vapautusta. 

Kamala lumimyräkkä Jyväskylässä tänään, mutta kyllä kannatti ajaa siitäkin huolimatta treeneihin. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti